diumenge, 5 de desembre del 2010

Volta al Turó de Can Camps























Bikers

Carles Canalís

Ramon Canalís

Toni Gamez

Jordi Amorós


Les dades:

51,20 Km.

3 hores i 52 minuts.

1.064 m. d’ascensió acumulada

20.08% pendent màxima.


































Avui hem fet una sortida rodadora, en lloc de tirar cap al parc natural de Sant Llorenç del Munt, com de costum, hem optar per fer una cosa diferent anar cap a baix, i descobrir l’única zona encara verge entre els municipis de Sant Cugat, Bellaterra, Rubí i Sant Quirze del Vallès.


La ruta transcorre per una zona boscosa rodejada d’autopistes, carreteres, polígons industrials i urbanitzacions.

Per anar a buscar el camí, sortim de Terrassa per l’Avinguda 22 de Juliol fins a Torrebonica, passem per l’Hospital de Terrassa i travessem la carretera, passem per sota l’autopista i iniciem la pujada de Serra de Galliner, la part més dura del recorregut i espeteguem a la carretera C-1413 ( de Rubí a Sant Quirze del Vallès) que travessem, on comença la circular.


Rodem per Ca n’Oriol paisatge bucòlic, molt útil per fer footing i passejades, anem a parar a la Vial interpolar del Valles, on circulem pel carril bici tot admirant els edificis de grans empreses, com Grifols. Quan arribem a RTVE, trenquem a la dreta i ens retrobem amb el camí de terra, però una sorpresa ens espera, hem de fer tasques de supervivència, ja que el terreny està ple d’arbres caiguts, carregem les bicis a l’esquena i sortegem els obstacles al mes pur estil “El último superviviente”. El Carles es queixa de que aquí no hi ha camí, però realment el GPS el marca i uns metres més endavant ja el trobem. Finalment el camí ens condueix altra cop cap a la carretera C-1413 i iniciem el mateix camí per tornar a casa.


Jordi Amorós


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada